Algemene Voorwaarden

1 Al onze prijzen zijn inclusief BTW.
2 Alle produkten die via www.turksewijnonline.nl worden verkocht, vallen onder de garantie van de fabrikant.
3 Promotionele aanbiedingen en prijzen zijn zoals vermeld, zonder verdere kortingen beschikbaar.
4 Hoewel wij ernaar streven om ervoor te zorgen dat alle prijsinformatie op deze website juist is, kan soms een fout optreden en goederen kunnen worden misgeprijsd. Als we een prijsfout ontdekken bij onze keuze, zullen wij contact met u opnemen en vragen of u uw bestelling wenst te annuleren of met de bestelling op de juiste prijs blijven, of u op de hoogte bent, dat wij uw bestelling geannuleerd hebben. We zullen niet verplicht worden tot levering van zaken op de verkeerde prijs.
5 Wij behouden ons het recht voor om prijzen, aanbiedingen, producten en de specificaties van de goederen aan te passen naar eigen goed denken op elk moment vóór (maar niet na) uw bestelling. Wanneer een einddatum is vermeld op een aanbod op de website, is het bedoeld als een gids alleen. Wij behouden ons het recht voor om de prijzen te wijzigen op elk gewenst moment.
6 We zullen niet verkopen of te leveren alcohol aan iedereen die is, of lijkt te zijn, onder de leeftijd van 18 jaar. Door het plaatsen van een bestelling bevestigt u dat u ten minste 18 jaar oud bent en we behouden ons het recht niet te leveren als we niet zeker van zijn.
7 Wij kunnen voor u de beschikbaarheid van alle producten niet garanderen. In het onwaarschijnlijke geval dat een product niet beschikbaar is wanneer u uw bestelling plaatst, nemen wij contact met u op voor vervanging of een andere acceptabele regeling om de voltooiing van uw bestelling te regelen.
8 Wij behouden ons het recht om geen opdracht te aanvaarden.
9 Bij ons is er geen eis voor minimum afname.
10 We kunnen niet altijd garanderen voor de beschikbaarheid van specifieke wijnen.
11 Wij zullen zorgen voor een volledige terugbetaling of vervanging van enige wijnen die bedorven zijn. Dat heeft geen enkele invloed op uw wettelijke rechten.
12 We kunnen eisen dat bedorven flessen, worden teruggestuurd naar ons. Wij regelen dit als nodig op uw gemak.

Bedenktijd
U heeft recht op 14 dagen bedenktijd. U kunt uw bestelling terugsturen op elk gewenst moment tot 14 werkdagen na de levering. Mocht u besluiten om terug te sturen, zullen alle kosten aan u worden terugbetaald zodra de goederen in originele verpakking door ons worden ontvangen in handelskwaliteit conditie.

Klachten
In het geval van een klacht moet u met ons contact opnemen. U kunt ook per e-mail via info@turksewijnonline.nl doorgeven zo gedetailleerd als u kunt. Alle klachten zullen worden bevestigd binnen 48 uur en u kunt een volledige resolutie van uw klacht verwachten binnen 72 uur. U zult op de hoogte gehouden als er enige vertraging oploop.

Per fles bestellen
U kunt zelf per fles uw doos samenstellen. Dat betekent dat u niet verplicht bent om 6 of 12 van dezelfde soort te bestellen.

Veilig betalen
U kunt in onze webshop op volgende manieren betalen.

IDEAL,
Bank overschrijving,
Credietcard.

We bezorgen de bestellingen vanaf 12 flessen kosteloos op door u opgegeven leveringadres. Voor de leveringen buiten Benelux landen vragen we reguliere verzendkosten voor de betreffende land. Bij bestelling tot 12 flessen vragen we een bijdrage in de verzendkosten van € 6,50. Alle bestellingen worden altijd binnen 5 werkdagen bezorgd. In Alkmaar en omgeving doen we dat met onze eigen chauffeurs. In de rest van Nederland worden onze wijnen bezorgd in een breukvrije verpakking door onze logistieke partner Post NL.

Niet goed, stuur de wijn terug
Mocht u niet tevreden zijn over een gekozen wijn en u hebt er meerdere flessen van gekocht, kunt u de ongeopende flessen in originele verpakking retour sturen. U kunt ook voor het initiële aankoopbedrag van de geretourneerde wijn een andere wijn uitkiezen. Eventuele verzendkosten van de retourzending zijn wel voor eigen rekening.