Over ons

Over ons

Gun je zelf het genot van een eeuwenoude wijntraditie!
In Mesopotamië, waar de wereldwijde wijncultuur is ontstaan en Anatolië-oude benaming van huidige Turkije-, worden al vele decennia lang druiven verbouwd en smaakvolle wijnen geproduceerd. Het TurksWijnHuis is de eerste wijnwebwinkel in Nederland waar u deze mooiste wijnen kan genieten. U vindt in deze webwinkel geen wijn uit één bepaalde streek of alleen van een bepaalde wijngaard, maar een compleet assortiment bijzondere wijnen uit alle wijn regio’s van Anatolië. Wij leveren snel en veilig én met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Wij richten ons op zowel de particuliere- als de zakelijke markt. Voor de Horeca en zakelijke markt hebben we zeer interessante wijnen met voordelige prijsstelling. Met onze unieke wijnen voor Nederland kunt u zich dus weer onderscheiden.
Onze visie is dan ook: het voorzien in de behoefte aan unieke kwaliteitswijn van de Nederlandse wijnliefhebbers.

Ons streven is:
kwaliteitswijnen te leveren
website die gemakkelijk en toegankelijk is
bestelgemak voor onze klanten
alle informatie over de combinatie van gerechten en wijnen
snelle en betrouwbare levering
persoonlijk advies

Wijn drinken is een belevenis
Wij weten dat wijn een levende en kleurrijke alcoholhoudende drank is. Wijn drinken betekent genieten, het ontdekken en ontwikkelen van een eigen smaak.
U zit thuis, schenkt een glas wijn in, neemt een slok, doet uw ogen dicht en u bent even op vakantie, los van de dagelijkse beslommeringen. Voor dat moment bent u een pasja, een prinses, een god of godin op de Olympus. Het drinken van een goede wijn is een belevenis. Wij selecteren de wijnen op smaak en garanderen avontuur. We bewaren de wijnen zoals dat al eeuwen gebeurt, liggend, in het donker, op de juiste temperatuur in een ruimte met een perfect vochtgehalte.

Wilt u geholpen worden bij het uitkiezen van wijn?
Onze klantenservice staat voor u klaar om u te helpen met uw keuze. En als u de wijn gedronken heeft horen we graag van u. We doen er alles aan om onze producten en onze dienstverlening te verbeteren. Op deze website vindt u informatie over druivensoorten, over wijn combineren met gerechten en over het combineren van verschillende wijnen. Met deze wijn maakt u kennis met een andere cultuur.

Als u een bestelling geplaatst heeft, ontvangt u uw bestelling uiterlijk binnen 5 dagen in een breukvrije wijnverpakking. Wij zijn overtuigd van de goede verpakking en mocht er onverhoopt toch schade zijn, dan nemen wij die voor onze rekening. Spoedbestellingen kunnen we – in overleg – sneller leveren. Bestellingen die doordeweeks voor 15.00 uur geplaatst zijn, worden zelfde dag verzonden. In Alkmaar en omgeving bezorgen we uw bestelling gratis!

Proef nu! ontdekt de oorsprong van de wijn en blijf vooral genieten!